Τρόποι Αποστολής

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από τη λήψη τους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Όπου κρίνουμε απαραίτητο, επιβεβαιώνουμε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για να έχετε ενημέρωση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής με ακρίβεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής:

 

1. Μεταφορική εταιρεία

Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική εταιρεία (γραφείο μεταφορών) της επιλογής σας. Η χρέωση μεταφορικών είναι κλιμακωτή ανάλογα με την ποσότητα των κιβωτίων και επιβαρύνει τον αγοραστή. Το κόστος του κάθε δέματος διαφέρει ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα FOODWISE ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΠΗΣ να ενημερωθείτε για την ποσότητα των δεμάτων της παραγγελίας σας, μετά από την ετοιμασία και την κιβωτιοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα FOODWISE ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΠΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στα προϊόντα μετά από την παράδοση αυτών στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.  

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, PayPal.

 

2. Παραλαβή από το κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό Μαντινείας 73, Θεσσαλονίκη . Δείτε εδώ περισσότερα στοιχεία για την ακριβή διεύθυνση των καταστημάτων μας.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Μετρητοίς στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση