Πολιτική επιστροφών

 

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας από τις αγορές που κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Έτσι προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση τους, βάση των εγγράφων παραλαβής. Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και τυποποιημένη. Mπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα email στο info@foodwise.gr ή τηλεφωνώντας στο 2310211470. Εάν έχετε λογαριασμό πελάτη μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής μέσα από την διαχείριση των παραγγελιών σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν απλά αλλάξατε γνώμη. Αρκεί να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις.

 

– Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, εντός του χρονικού ορίου, χωρίς φθορές και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά.

– Το κόστος επιστροφής του προϊόντος αν απλά αλλάξατε γνώμη επιβαρύνει τον πελάτη.

– Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε αρχικά.

– Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη-ελαττωματικό προϊόν με δικό μας κόστος μεταφοράς.

– Εμείς έχουμε εξασφαλίσει ότι η προετοιμασία αποστολής και ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας είναι ο καλύτερος δυνατός. Ωστόσο σε περίπτωση δικού μας λάθους (αποστολή λανθασμένου προϊόντος) κατάστημα FOODWISE αποδέχεται την ευθύνη και θα αναλάβουμε εμείς το κόστος επιστροφής.
– 
Το κατάστημα FOODWISE αναλαμβάνει την ευθύνη της ασφαλής μεταφοράς των προϊόντων μέχρι την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. Για τυχόν ζημιές που θα προκύψουν μετά την παράδοση των προϊόντων, το κατάστημα FOODWISE δε φέρει καμία ευθύνη.

– Το κατάστημα FOODWISE διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την επιστροφή εφόσον αυτή δεν είναι σύμφωνη με τους όρους επιστροφής του.